Viktig match för Örebro Syrianska IF hemma på Örnsro IP mot Adolfsberg IK. Adolfsberg må ligga i botten av tabellen men har under hösten visat att de spelar bäst mot de bättre lagen i serien.

Örebro Syrianska IF
En riktigt måste match för Örebro Syrianska IF som är piskade att vinna för att ha en chans för spel i division 2 nästa år. Laget ligger för närvarande på en andra plats två poäng bakom serieledaren Rynninge IK. En förlust på söndag och vinst för Rynninge innebär att vi endast kan avancera genom kval. Men saken ligger i egna händer en vinst mot Adolfsberg IK och serien lever vidare in i sista omgången.

Adolfsberg IK
Adolfsberg IK som vi mötte i seriepremiären har inte alls haft en lyckad säsong med endast 17 poäng hittills. De senaste tre matcherna har alla slutat i förlust dock har de fortfarande chans att hålla sig kvar i serien genom att vinna sina två kommande matcher och resultaten i dem andra matcherna går deras väg. Vi kommer säkerligen se ett hungrigt Adolfsberg IK precis som SK Sifhälla var i förgående match.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – Adolfsberg IK
Tid
: Söndag 19 Sep, Kl: 16:00
Plas: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 18, 2010