Dags för kval mot division 2! Örebro Syrianska IF beger sig på onsdagen mot huvudstaden för match i första kvalomgången mot Stockholmslaget Spårvägens FF.

Spårvägens FF
Laget har till skillnad från Syrianska en mycket äldre historia då föreningen etablerades redan år 1919 och har bland annat fostrat spelare som Anders Limpar och Joel Riddez. Laget har även erfarenhet från högre divisioner då de bland annat spelat i division 1 i hela nio säsonger, nuvarande superettan det vill säga. Under den gånga säsongen som varit slutade Spårvägens FF precis som ÖSIF på en andra plats i tabellen med sina 45 poäng. Utav tabellen att döma har laget ett väldigt bra försvar då de endast släppt in 23 mål vilket dem är bäst i serien med, framåt är de jämlika med de ÖSIF med sina 45 mål.

Örebro Syrianska IF
Målsättning inför säsongen var att avancera vidare för spel i division 2. En vision som fortfarande lever med ett tufft kval att vänta. Laget har inte varit lika bra borta som hemma vilket även är en av orsakerna till att vi missat första platsen. Men senast borta mot Sunne bevisade spelarna att de även kan knippa alla tre poäng i en bortamatch med en säker 1-3 seger. Det viktigaste för de rödgula under denna första kvalmatch är att få med sig ett bra resultat hem som vi sedan kan spela på.

Det lär bli en tuff och händelserik match på Skärpnäcks sportfält. Se till att vara på plats för att skåda denna viktiga historiska match!

Matchinfo
Spårvägens IF – Örebro Syrianska
Tid: Onsdag 29 sep, KL: 19:30
Plats: Skarpnäcks Sportfält

Loading

Mattias Kurt
september 28, 2010