De vart en tung och bitter förslut för de rödgula i dagens match borta mot FBK Karlstad som tog till vara på den lilla chans dem fick i den andra halvleken trots flera klara chanser för Syrianska att spräcka nollan ville det sig inte.

Första delen av matchen var Syrianska klart det bättre laget på plan och skapade ett flertal chanser bland annat genom Zana Can som kom genom Karlstadförsvaret två gånger utan att få till ett riktigt bra avslut. Laget tilldömdes även en straff i förstahalvlek dock kom målvakten att rädda den tama straffen slagen av Jakob Cicek. Farligast framåt för värmlänningarna var Seaeed Rashid som hade ett par finna räder dock utan resultat.

Men det skulle komma efter drygt en kvart spelad av den andra halvleken kom FBK Karlstad runt på Syrianska högerkant och hitta en misstänkt offsidestående Rashid som stötte in bollen i mål. Örebro Syrianska fortsatte trycka upp och hade ytterligare en farlig chans. Dennis Franssons långa inkast touchades vidare till Zana Can som fick bollen precis framför fötterna men det ville säg inte riktigt för de rödgula idag och skottet räddades på mållinjen.  Trots förlusten leder vi fortfarande serien och får blicka framåt mot kommande match mot IFK Eskilstuna.

Matchinfo:
FBK Karlstad – Örebro Syrianska IF 1-0(0-0)
Tid: Lördag 28 aug, Kl 15:00
Plats: Örsholmen
 

Loading

Mattias Kurt
augusti 28, 2010