Dags för Örebro Syrianska att resa till Värmland för att ta ana FBK Karlstad som är höstens lag. När lagen möttes i våras bjöds publiken på en underhållande match där Örebro Syrianska tidigt tog ledningen och vann med klara 4-0. Örebro Syrianska vill till borta mötet att man forsätter med att kämpa mot tre viktiga poäng.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska kommer till matchen med en bra andra halvlek mot IFK Ölme där man var nära i slut minuterna att ta tre poäng, men fick nöja sig med en poäng. Till helgens möte med FBK Karlstad går man för revansch för tre viktiga poäng

FBK Karlstad
Värmningarna sågs som stor favoriter i div 3 VS, men vår säsongen fick inte den smacken Karlstad ville man hamnade i botten strecket, men till höst säsongen har man vänt på den tråkiga förlust trenden och blivit höstens lag. FBK Karlstad kommer till matchen med vinst mot IFK Örebro med 1-3.