På söndag eftermiddag är det dags för ännu ett hett derby för Örebro Syrianska IF. Motståndare denna gång är tabellettan Rynninge IK vilket innebär seriefinal och årets hetaste match i division tre. En vinst skulle innebära steget upp som serieledare så se till att vara på plats för att stötta fram laget mot ännu en vinst och division 2!

Örebro Syrianska IF
Det ser väldigt bra ut för Örebro Syrianska just nu med ett fast grep på andraplatsen och med en god chans att knippa förstaplatsen genom en vinst på söndag. Laget senaste två matcher har man vunnit med ett mål vardera matchen vilket givit spelarna gott självförtroende inför kommande stormatch. Dock har Rynninge IK fördel ifrån matchen på Grenadjärvallen vilken de van med 2-1 mot då ett blekt Örebro Syrianska.  För tränarens del finns det inga skador som hindrar honom sätta upp de starkaste spelarna från start och fortsätta på sitt segertåg mot division 2.

Rynninge IK
Laget kunde i sin senaste match mot Adolfsbergs IK slå rekord i antal flest poäng i division tres historia men istället åkte man på storstryk med hela 1-3 och dessutom på hemmaplan. Adolfsberg krossade även därmed Rynninges svit på fyra raka vinster. Men för övrigt har laget spelat stabilt och huserat på första plats i serien under en längre period något som sagt kan förändras genom en förlust på söndag. Det kommer garanterat bli en väldigt spännande och händelserik match så se till att vara på plats och visa ert stöd för våra tappra spelare och Örebro Syrianska IF!

Matchinfo:
Örebro Syrianska IF – Rynninge IK
Tid:
Söndag 8 Juli, KL: 17:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 6, 2010