Dags för årets hetaste seriefinal. Regis Vinicios Colombelli, från Brasilien gjorde senaste en kanon räddning som rädda Örebro Syrianska för att ta ett steg närmare första plats, han ser fram emot seriefinalen som han hoppas och tror att Örebro Syrianska vinner.

En skön vinst senaste mot FK Bosna och ett steg närmare första plats, vad är dina kommentarer om matchen?
– Det var en ganska tuff match tabellen ljuger. FK Bosna är bättre lag än vad den säger, men tyvärr har inte Bosna dem spelare som krävs för att vinna en sådan match. Det var härligt att vinna ett sådant derby. Vi spelade med hjärtat och alla spelare gav sitt bästa.

Du gjorde en kanon räddning mot FK Bosna, vad tycker du om din egen insats?
Det var en riktig kanon räddning av mig i ett viktigt skede av spelet. Jag är här för att göra det bästa för mitt lag.

Vad tycker du om lagets prestation hittills?
Detta ögonblick är ett viktigt skede för mig och Örebro Syrianska där vi gjort en kanon säsong hittills men jag vet att laget kan bättre.

Nästa match som väntar är årets hetaste seriefinal, hur går tankarna?
– Detta ögonblick är det bästa en spelare vet, att spela en sådan viktigt match .Vi går in för att göra vår bästa och då kommer vi vinna denna match. Jag tror att den som går segrande ur denna match vinner serien.

Vill du hälsa fansen något inför matchen?
– Jag vill att varje Syrianska fans tar sig ner till Örnsro IP för att stötta laget i den viktiga matchen. Det är ni som är den tolfte spelaren i laget, det kommer att bli en bra match.

Slutligen, hur går det på söndag?
– Det kommer att vara en bra match och Örebro Syrianska går som segrare till slut

Loading

Mattias Kurt
augusti 6, 2010