Det är äntligen dags för den andra matchen i årets seriespel i division tre västra svealand. Örebro Syrianska IF kommer till matchen efter ett snöpligt men rättvist kryss senast. Det är i och med matchen dags för hemmapremiär när man intar Örnsro IP.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska kommer till söndagens match med en sak i sikte – tre poäng. Efter att man senaste råkade ut för sen kvittering till Adolfsbergs fördel så söker man nu den första tre-poängaren i hopp om att haka på i toppen redan från början. Avstängd är Dennis Fransson efter utvisningen senast så det återstår att se hur de rödgula formerar laget. Det finns säkerligen en viss besvikelse i Syrianska-lägret efter Adolfsbergs sena kvittering senast och här har man en ypperlig chans att på hemmaplan visa att man har de rätta takterna för att vara ett topplag i serien.

SK Sifhälla

Sifhälla förlorade förvisso premiären borta mot IFK Ölme med 1-0 men revanscherade sig ganska snabbt mot Ludvika FK i den andra omgången. I övrigt så är ju Sifhälla nykomlingar i serien så det återstår att se hur pass jämn tack man håller med det litet mer erfarna Syrianska. Man ska nog dock inte räkna med att få äga så hemsk mycket boll på Örnsro IP utan får nog mer inrikta sig på försvarsspel.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – SK Sífhälla
Tid:
 söndag 2 Maj, kl 15:00
Plats: Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
april 30, 2010