När vi blickar framåt på nya året vill jag tacka förra årets styrelse som gjorde ett kanon jobb. 2009 kan beskrivas året då vi omstrukturerade hela vår organisation.  Där man lyckades anställa två heltids kanslister. Men 2010 kommer vi att jobba hårdare med att stärka organisationen runt ungdomslagen som en del av vår satsning på våra ungdomar. 

Redan år 2008 hade Örebro Syrianska IF byggt upp en bra grund för spel i den högre divisionen och man arbetade därför med bygga ett vinnande lag. Den nya styrelsen för 2009 tog ett beslut att etablera sig som ett topp lag i division tre. 

Vi har ett spännande år framför oss. A-laget ställs inför en division 3 serie som kan beskrivas med ord som getingbo, derbymatchernas paradis. Vi möter Örebrolag i var och varannan omgång. Vi ställer ett lag på planen med stora förväntningar på sig. 

Det ska vi inte hymla med. Men redan nu ska alla vara helt klara på att det inte blir någon lätt resa att nå målet med säsongen. 

Örebro Syrianskas mål har länge varit att ta sig upp till division 2 därför har vi tagit ett beslut att vi ska tillhöra det lag som gör upp om att ta steget upp till tvåan. 

Vi kommer att fortsätta jobba med hela vår organisation med kvalitet, kompetens och stor ödmjukhet. Målet är givet, vi ska bli Örebros hetaste lag. Det kommer att bli en rejäl utmaning för oss allihop. Vi är en bra bit på väg. 

Det är gott om stolta supporters i Örebro Syrianska IF. Det gör mig glad och jag blir stolt. Men samtidigt vet jag att många som räknar sig som ÖSIF-are i själ och hjärta inte är medlemmar i vår klubb. Vi är en klubb som behöver många medlemmar. Det är en enkel uppmaning till er alla. Bli medlem och ge ditt fulla stöd till vårt Örebro Syrianska IF.  

Från det gånga året tar vi med oss stor rikedom i form av ny kunskap. Vi lämnar gamla avsnitt bakom oss, men vi glömmer inte. Stödet från supportrar, sponsorer och ideellt aktiva. Utan stödet hade vi aldrig kunnat stå där vi är idag. 

Nu börjar vår resa etappen säsongen 2010. Vi är många som ser fram mot den. Vi vet att den kommer att bli både spännande och utmanande. Det är vi som är Örebro Syrianska IF.

Division tre se upp! 

Ordförande Örebro Syrianska IF
David Josefsson

 

Loading

Mattias Kurt
april 18, 2010