<--><--> <--><--><--> <--><--><-->

Örebro Syrianska revanscherade sig från förra mötet genom att bortaslå IFK Kumla med 4-1 på idrottsparken.

Bortalaget började matchen i ett bra tempo och pressade motståndarna med ett aggressivt och tufft försvarsspel. Offensivt visade man prov på gott passningsspel och god teknik. Matchen innehöll underbar kamp och vilja från båda läger och det märktes att det snart är dags för seriepremiär för både Örebro Syrianska och IFK Kumla.

Målen som ledde till slutresultatet stod Dennis Fransson och Ali Alatabi för i bortalaget. Dennis Fransson satte dit 0-1-målet med pannan efter ett snyggt inlägg signerat Rabi Mourad och det andra målet kom även det efter ett inlägg som Dennis snyggt lyckas ta ner, vända upp och slå bollen i mål på. Efter 0-2 så lyckades IFK Kumla få tag i spelet och kunde efter ett skott från högerkanten reducera till 1-2.

1-3 kom genom Ali efter nick och samme mittback följer i en kontring med upp i ett anfall där han efter samarbete med Johan Bugday får bollen serverad framför mål och kunde enkelt rulla in bollen som innebar 1-4.

Sammantaget kan matchen beskrivas som en 90-minuters-kamp mellan två lag som ville väldigt mycket. Örebro Syrianska stod för effektiviteten och hade även god kontroll på matchen från början till slut.

IFK Kumla – Örebro Syrianska IF, 1-4 (1-2)
Dennis Fransson 2

Ali Alatabi 2

Arena: Idrottsparken (Kumla)
Matchdag: 2010-04-05

Loading

Mattias Kurt
april 5, 2010