Örebro Syrianska IF åker till Motala för att möta LSW IF i säsongens tredje träningsmatch. Hittills har försäsongen resulterat i ett oavgjort resultat och en förlust. Den här gången åker de rödgula för att ro hem vinsten.

Örebro Syrianska IF
Tränarparet Hans och Peter åker med ett gäng spelare till Motala för att ta sig ann det andra division tre- laget för säsongen. Den förra matchen slutade med förlust och nu söker Örebro Syrianska IF efter försäsongens första vinst. Laget har hittills gett blandade intryck och det återstår att se om man nu lyckas räta ut de frågetecken som finns till utropstecken. Allvaret kryper sig allt närmare och snart är seriepremiären mot IFK Sunne endast månaden bort.

LSW IF
LSW spelar för närvarande i division tre nordöstra götaland. I sin fjärde träningsmatch för säsongen så spelade man oavgjort, 0-0, mot Adolfsbergs IK. Dessförinnan hade man mäktat med hela tre vinster på de tre inledande träningsmatcherna. Resultaten i sig kanske inte säger så mycket om motståndet för Örebro Syrianska . Däremot kan målskillnaden under försäsongen (8-6) för LSW ge indikationer på en öppen match mellan två anfallsglada lag.

LSW IF – Örebro Syrianska IF

Tid: Den 14 Mars, kl. 11.00
Arena:
Motala

Loading

Mattias Kurt
mars 12, 2010