Samtliga i det nya webbteamet är motiverade och ser fram emot att ta sig an orebrosyrianska.com inför kommande säsong. Vi skriver för Er, och enbart för Er. Har just du något tips eller någon kommentar är du mer är gärna välkommen att kontakta oss.
I nuläget är vi fyra skribenter som skall jobba aktivt med hemsidan. Det blir allt från matchreferat, till intervjuer och träningsrapporter.

Mattias Kurt
En tjugotreåring med stort intresse för fotboll. Han är huvudansvarig för hemsidan och ser till att det som ska ske, sker. Kurt har varit aktiv i föreningen i cirka sju år. På så sätt fick han in en fot i fotbollen och tog över hemsidan år 2002. Ett år senare anslöt han sig till styrelsen och nu är han så gott som fast. Kurt tror på en plats i division två nästa år. ”Så som det ser ut nu är vi ett topplag”, säger han med entusiasm i rösten. Utöver att vara ansvarig för orebrosyrianska.com erhåller han ett jobb inom restaurangbranschen. Han lever efter mottot: Gud är stor och vet allt.

David Cetin
Den blivande ekonomen med musik, språk och främst fotboll som fritidsintressen spår Örebro Syrianskas framtid som ljus. Han är uppvuxen i Örebro och har följt laget sedan de spelade i division 5. Han har följt deras utveckling och säger att sammanhållningen i laget är så pass bra att han förväntar sig att laget är med och krigar om en plats i division 2. ”Det är en fullt realistisk målsättning om truppen hålls intakt” säger Cetin, 23 år gammal. För drygt ett år sedan blev Cetin tillkallad på ett möte och blev därefter kontaktad av dåvarande ordförande Samuel Kurt. Sedan dess har arbetet med hemsidan fortsatt och utvecklats.

Lisa Ucar
19 år och bosatt i Örebro sedan 18 månader. En före detta egenföretagare och nuvarande student på Rubecksskolan, ekonomiprogrammet. Hon har ögonen på juridiklinjen som kan bli aktuell i sommar efter studenten, men fortfarande råder tveksamhet. Två veckor efter sin flytt från Skåne fick Ucar nys om att hemsidan efterlyste en skribent. Hon sökte och tog sig an uppgiften. Men skolan kom i vägen och av den anledningen tog hon en paus. Nu är hon tillbaka med nya krafter.

Ucar tror starkt på Örebro Syrianska: ”Det är ett sammansvetsat lag med ett gemensamt mål – att ta sig upp till division två. Och det är jag övertygad om att dem gör. Jag tror att kommunikation är nyckeln bakom framgång och därför har Örebro Syrianska vad som krävs!”. Förutom fotboll står även karate och organisationerna Soku/Suf henne nära till hjärtat.

Afram Afram
Afram Afram är 20 år gammal och är för tillfället student på Örebro universitet. Med historia i bakfickan hoppas han på att bli lärare en dag. Han lever dagen som den kommer och är glad över möjligheten att få ingå i ett webbteam. Afram fick förfrågan om att börja skriva för hemsidan av Mattias Kurt för cirkus en månad sen. De två unga herrarna har känt varandra i fem år och har ett stort, gemensamt intresse – nämligen fotboll. Han spår lagets framtid som ytterst lovande och förväntar sig en bra säsong.

Loading

Mattias Kurt
februari 7, 2010