<--><--><--> <--><--><-->

Efter den senaste vinsten mot de dåvarande serieledarna Karlstad BK så är det nu dags för en ny viktig seriematch och även ett derby. ÖSK Ungdom tar emot Örebro Syrianska IF på Behrn Arena när poäng ska plockas in på de yttersta topplagen.

Örebro Syrianska IF
Laget är inne i en avgörande fas med stora drabbningar som avlöser varandra. Sist mot Karlstad BK fick man spelet att stämma och nyförvärvet Hiwa Mohammadi levererade med sina två mål. Kanske har man lyckats spela ihop laget och fått alla pusselbitar att stämma.

Örebro Syrianska har för tillfället känning på topplagen och man är ett av sex lag som realistisk sett fortfarande har chans på åtminstone en kvalplats till tvåan. Men som bekant är det en match i taget som gäller och det är hårt arbete som ligger truppen framför.

ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom kommer stärkta till onsdagens match efter att ha slagit Adolfsbergs IK borta med 3-1 i den senaste omgången. Bland annat gjorde Michael Jidsjö två av målen och det är en spelare man blir tvungen att se upp för i Syrianska-lägret.

Laget placerar sig precis ovanför Örebro Syrianska IF i tabellen och det enda som skiljer lagen åt är målskillnaden. ÖSK Ungdom kan hittills stoltsera med att endast ha förlorat en enda match sedan serien drog igång och är bevisligen ett svårslaget lag.
 

Matchinfo

ÖSK Ungdom – Örebro Syrianska IF
Tid:
Den 12 Augusti, kl. 19.00
Arena: Behrn Arena
Avstängningar:
Skador:

Loading

Mattias Kurt
augusti 11, 2009