<--><--><--> Örebro Syrianska IF har fått en tuff inledning på höstsäsongen när man nu ställs mot serieledande Karlstad BK. En tuff uppgift väntar och man får hoppas att mycket folk tar sig ner till Örnsro IP och stöttar laget.

Örebro Syrianska IF
Laget har fått en mindre bra inledning på höstsäsongen med lite otur. Man har bland annat fått två utvisningar emot sig på de två senaste matcherna och man söker fortfarande att spela ihop det lag som kommit till förfogande. Ljuspunkter finns dock. Det finns kvalité hos spelarna i truppen och det gäller nu att få ut det mesta ur spelarna.

Örebro Syrianska placerar sig för tillfället på en sjätteplats i tabellen med ungefär lika god marginal till botten som toppen. För Örebro Syrianska kan detta kallas en sexpoängmatch som skulle betyda mycket om man kunde vinna; framförallt för självförtroendet hos spelarna.

Karlstad BK
Säsongen hittills har varit fantastisk för Karlstads-laget med åtta vinster, fyra oavgjorda och en förlust på 13 omgångar. Alltså är detta ett svårslaget lag som vunnit de tre senaste matcherna i seriespelet.

Senaste lyckades man besegra Adolfsbergs IK med 2-0. Jörgen Linder som gjorde ett av målen i den matchen är en spelare att se upp för; en spelare som alltid ligger och hotar motståndarlagens mål. En annan spelare som också gjort en hel del mål för värmlänningarna går under namnet Viktor Olsson.

Förväntningar
Som vanligt är det väldigt svårt att förutspå matchbilden men jag tror på en böljande och händelserik match med många mål. Örebro Syrianska vill spela offensivt och Karlstad BK har gjort hela 38 mål på 13 matcher, så förutsättningarna finns. Vi får hoppas på en fotbollsfest med storpublik och fint väder.
Matchinfo

Örebro Syrianska IF – Karlstad BK
Tid: Den 9 Augusti, kl. 17.00
Arena: Örnsro IP
Avstängningar: Emmanuel Ekeh
Skador:

Loading

Mattias Kurt
augusti 8, 2009