Då var det dags för försäsongens sista träningsmatch, sista chansen att finslipa detaljerna. Motståndet står Division 4 laget FK Bosna för. Örebro Syrianska IF går för vinst i seriegenrepet.

Örebro Syrianska IF
Vad kan vi då vänta oss av Örebro Syrianska IF på måndag. Förhoppningsvis kan man spinna vidare på mycket av det som var bra i Ervalla SK matchen. Samt att man äntligen hittat en målgörare Weberson Andrade dos Santos Junior som forsätter att göra mål.
Razaks hårda arbete i mitten vill man se till matchen mot Bosna och även i forsättningen. Som öppnade ytor för medspelarna och som täppte till ytorna för motståndarna och alltid vara på rätt position.
Sist men inte minst är att man vill se så här i sista genrepet innan premiären är framförallt att Örebro Syrianska IF får igång det där snabba exakta passningsspelet vi vet att dom kan.

FK Bosna 92
Klubben bildades 1994-10-10 av ett par entusiaster som ville samla ihop folk som hade fotboll som gemensamt intresse. I början stötte klubben på motgångar, men nu är vi en klubb som spelar i division fyra.
I år tränas FK Bosna av förre Örebro Syrianska ass.tränaren Dedde Redzic och målvaktstränaren Pelle Wennberg.

Truppen mot FK Bosna 92
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF – FK Bosna 92
Måndag 13 april, kl 11:30 Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
april 12, 2009