Efter försäsongspremiären mot Dalkurd är det ett revanschsuget Örebro Syrianska som tar emot div 4 laget IFK Kumla på Karlslunds Arena. Det blir lite små ändringar i laget efter som det finns många frågetecken efter mötet mot Dalkurd. En match som våra nya tränare och spelare som kommer från IFK Kumla att se fram emot då man spelat med IFK Kumla förra året.
– Vi kommer att fortsätta på det vi började igår mot Dalkurd. Vi har hunnit prata om vad som fungerade och vad vi måste jobba ännu hårdare på, säger Hasse Källén.

Örebro Syrianska IF

Örebro Syrianska spelade igår sin första träningsmatch för året. Motståndet var div 2-laget Dalkurd, från Borlänge. Matchen började olyckligt, då mittbacken Antonio Louise Emilia, som vikarierade för skadade Barsom Cicek, redan efter 2 minuter skadades och Dalkurd samtidigt fick en straff med 1-0 som följd och avslutade matchen med att vinna med 2-0.
– Vi kommer inte att lätta på den här matchen, det faktum att vi som kommer från Kumla ägnar att inte ha en tanke åt det. Vi kommer att vara helt professionella, säger
Hasse Källén.

IFK Kumla
Division 4 laget IFK Kumla står för ett relativt ungt lag. Under fjolåret höll man till i Division 3 Västra Svealand – en serie som man inte lyckades hålla kvar då lag bestod av ett mycket ungt lag.

Truppen mot IFK Kumla

Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF –
IFK Kumla
Söndag 01 mars, kl 18:00 Karlslunds Arena

Loading

Mattias Kurt
mars 1, 2009