Med fyra omgångar kvar kan Örebro Syrianska koppla ett grepp om andra platsen i Division 3 Västra Svealand efter att Ösk Ungdom spelade 1-1 mot IFK Ölme. För morgon dagen väntar en tuff match mot Ludvika FK på Örnsro IP. Men Örebro Syrianska går för tre poäng.

Örebro Syrianska IF
Hängmatchen mellan Örebro Syrianska IF och IFK Kumla ägde rum på Idrottsparken i Kumla onsdagen den 3 september 2008. En match som var av betydelse för båda lagen. För Örebro Syrianskas del var det sista chansen att hänga på ÖSK ungdom och Köping i toppen av tabellen. Kumla däremot hade sista chansen att samla på sig poäng för att undvika nedflyttning till div. 4. Örebro Syrianska var det laget som gjorde flest mål i matchen, men däremot var man inte det laget som spelade bäst.

Ludvika FK
Ludvika tog emot serieledande Köping som började olyckligt med straff efter 2 minuter. Köping kunde göra 0-1, men spelet var ändå ganka jämnt. Ludvika var nog närmast ett mål då Tobias Holmstedt kunde kontra, men fick inte till det vid mål. I andra halvlek böljade spelet fram och tillbaka, men Köping kunde få in 0-2 efter en fin framspelning.