Hängmatchen mellan Örebro Syrianska IF och IFK Kumla ägde rum på Idrottsparken i Kumla onsdagen den 3 september 2008. En match som var av betydelse för båda lagen. För Örebro Syrianskas del var det sista chansen att hänga på ÖSK ungdom och Köping i toppen av tabellen. Kumla däremot hade sista chansen att samla på sig poäng för att undvika nedflyttning till div. 4. Örebro Syrianska var det laget som gjorde flest mål i matchen, men däremot var man inte det laget som spelade bäst.

Efter plattmatchen mot Ölme i helgen var det många som trodde att det skulle ringa en klocka i huvudet på spelarna i Örebro Syrianska. Men så var inte fallet utan Örebro Syrianskas spelare startade matchen med en dålig inställning. Det var inte många i laget som var rörliga, bollar tjongades istället för att spelas längs backen etc. Inlägget skulle bli allt för omfattande om jag påpeka alla misstag som skedde. Det får istället spelarna reflektera över och åtgärda för att sen visa i de nästkommande matcherna att vi kan bättre.
Det vi kan ta med oss från den här matchen är i stort sett resultatet. Sen vill jag även hylla Ali Atabi och Daniel De Melo Pires för sina insatser, de var nog de enda spelarna som ska ha beröm för sin insats. Även om matchen i sig var dåligt utförd fick vi ändå se två snygga mål.
Marcus Brandão de Vargas 1-0 mål var en riktig läckerbit. Jean-Hugues Blondé mål var inte heller så dumt. Efter en fin genomskärare in i mitten lyckas han på ett tillslag trycka in bollen i målvaktens vänstra stolprot. Det skall påpekas att Örebro Syrianska spelade med en man mer än Kumla i 40 minuter vid ställningen 0-2. Det märktes dock inte från åskådarhåll!

IFK Kumla – Örebro Syrianska IF 0-2 (0-1)
Marcus Brandão de Vargas 0-1 44
Jean-Hugues Blondé  0-2 56

Arena: Idrottsparken IP
Publik: 105
Matchdag: 2008-09-03, Kl 18:00

Loading

Mattias Kurt
september 3, 2008