På startsidan hittar ni nu en direktlänk till denna sida. Denna sida har skapats för att underlätta för alla våra Syrianska lags supportrar att kunna följa alla de olika broderklubbarnas resultat i respektive serie. Klicka på lagets namn så följer resultat/tabell. Nedan har redaktionen sammanfattat säsongen för alla våra lag runtom i landet:

>> Division 1

Syrianska FC
Om vi räknar med dem 6 indragna poängen hade nu Syrianska FC vunnit seriesegern, men nu är inte så fallet. Det viktigaste för Syrianska är att man får behålla många av spelarna från denna säsong inför nästa år. Ännu ett år där Syrianska faller på mållinjen men där man kan glädja sig åt att spelarna kämpat och gjort en kanoninsats trots vissa enstaka bleka insatser.
Placering: 4:e plats i tabellen.

Valsta Syrianska IK
Målsättningen i år var att komma bland dem fem bästa lagen. Men nu blev man istället indragen i bottenstriden. Jakob Haddad missade hela säsongen och Valsta Syrianska fick direkt problem med målskyttet. Det krävs förändringar i klubben och förstärkningar i truppen för att nästa år vara med i toppen.
Placering:
12:e plats i tabellen.

>> Division 2

Syrianska Norsborg
Grattis till vår broderklubb som lyckades i sista omgången lyckades knipa första platsen. Under vårsäsongen och i början av höstsäsong gick allt friktionsfritt då man ledde serien med hela 10 poäng. Sedan hamnade man i en rejäl svacka och sista matchen var avgörande där man tog 1 poäng som räckte till avancemang. Vår lilla egen speed kula Semir Mete vann interna skytteligan med 11 mål och har nu ett år kvar på sitt kontrakt med Syrianska FC.
Placering: Serieseger – spelar i div 1 nästa säsong.

Syrianska Västerås
Gör en fantastiskt fin säsong tillsammans med Edmond Lutaj. Tyvärr är IK Brage för bra som endast förlorat en enda gång under hela säsongen. Det ska mycket till om inte Syrianska Västerås nästa säsong lyckas vinna serien om man behåller sin bästa anfallare Djailson Vieira och även andra tunga spelare som klippan Suleyman Aslan.
Placering: Slutar på en 2:a plats i tabellen.

>> Division 3

Örebro Syrianska
Laget var nykomlingar i div 3 och målsättningen var att säkra kontraktet och avsluta serien med en mittenplacering i tabellen. Hade man inte ”slappnat av” så hade man säkert lyckats sluta bland dom 4 bästa lagen. Man har har lyckats värva flera unga Argentinare och brasilianare som kommer att vara till stor nytta nästa säsong. Tränare Melke Alan gör ett bra jobb denna säsong med.
Placering: Slutar på en 6:e plats i tabellen.

>> Division 4

Azech Syrianska
Klubben gjorde ingen stark satsning jämfört med föregående år då man var nära att trilla ur serien. I sista omgången protesterade Syrianska till förbundet mot att motståndarlaget Dagsberg lånade en spelare från div 2-klubben Sleipner för att klara sig ur bottenstriden, vilket inte ska vara tillåtet. Flera i fotbollsstyrelsen lämnar härmed över arbetet till en yngre generation som får försöka föra laget tillbaka till div 4.
Placering: Nedflyttning till div 5.


>> Division 5

FC Syrianska Jönköping
Var nära att avancera förra året men föll i kvalspelet. Nu vinner man serien relativt överlägset. Stort grattis till våra bröder i Jönköping!
Placering: Serieseger – spelar i div 4 nästa säsong.

Syrianska KF Norrköping
Gjorde en strålande säsong i div 5 och har nu avancerat upp i seriesystemet 2 år i rad. Lagkaptenen Müller Bulkay vann skytteligan med sina imponerande 36 mål på 21 matcher. Grattis till seriesegern önskar vi våra bröder i Norrköping!
Placering: Serieseger – spelar i div 4 nästa säsong.

Skövde Kellef
Placering: Nedflyttning till div 6.

>> Division 6

FC Syrianska Linköping
Syrianska har äntligen tagit klivet upp till division 5 tack vare att man blev bästa trea i div 6 samtidigt som både Söderköping och Boren, som kvalar till div 3, vann sina kvalmatcher. Detta trots att laget blev av med tre poäng för att ha använt en misstänkt avstängd spelare mot LBK Gottfridsberg.
Placering: Slutade som bästa 3:a – spelar i div 5 nästa säsong.

Syrianska BoIS
Det går som en dans på rosor för Syrianska BoIS som avancerar för andra året i rad. I truppen finns högst intressanta namn i Syrianska FC:s legender som Aho Bisse och Fikri Halef, där den sistnämde tränar laget. Lyckas man behålla skyttekungen Ninos Minasson, Ninip Poli från Arameiska/Syrianska samt ett par tunga namn till så spelar laget i division 4 nästa år. Det blir en spännande att följa Syrianska Bois nästa år.
Placering: Slutade på 2:a plats – spelar i div 5 nästa säsong.

Syrianska Eskilstuna IF
Placering: Slutar på en 8:e plats i tabellen.

Syrianska IF Angered
Placering: Uppgifter saknas på svenskfotboll.se


>> Division 7

Spånga Syrianska
Placering: Slutar på 2:a plats.

FC Syrianska United
Placering: Slutar på 2:a plats – spelar i div 6 nästa säsong.

Syrianska Gerger IF  -Västerås
Placering: Serieseger – spelar i div 6 nästa säsong.

>> Div 8

Järfälla Syrianska
Placering: Serieseger – spelar i div 7 nästa säsong.

-STORT GRATTIS TILL ALLA VÅRA SERIESEGRARE 2007!

-LYCKA TILL NÄSTA SÄSONG ÖNSKAR VI ALLA VÅRA LAG I RESPEKTIVE SERIE!

SYRIANSKAS REDAKTION
www.svenskafans.se/fotboll/syrianka

Loading

Mattias Kurt
oktober 16, 2007