Örebro Syrianska IF tog sin fjärde raka vinst i och med 4-1 vinsten mot Västerås BK 30 och håller kvar sin fjärde plats i tabellen. Stor matchvinnare blev  Marcus Brandáo de Vargas som sänkte Västerås BK 30 med två mål.

Matchen inleddes på ett avslaget och jämt vis, men ändå så gav Örebro Syrianska aldrig Västerås BK 30 någon chans. Örebro Syrianska tog en rättvis ledning efter 15 minuter, genom mål av Marcus Brandáo de Vargas. Örebro Syrianska pressade på men lyckades inte göra något mer mål.

Även den andra halvleken dominerades av Örebro Syrianska. De fortsatte rada upp målchanser samtidigt som de spelade ett bra mittfältspel. Bara några minuter in i halvleken lyckas Västerås BK 30 kvittera och det även på en dålig försvar miss på hörna av spelarna. Men Örebro Syrianska lyckas koma snabbt tillbaka i matchen och lyckas utöka genom Diego Pereira Valviessa. Efter 2-1 målet så är det bara ett lag på planen. Matchen är helt och hållet vår, men Västerås BK 30 fick samt två utvisningar i andra halvlek. Västerås BK 30  hade en tung dag i Örebro. Matchuret visade 69 minuter och 3-1 var fastställt när Jean Hugues Blondé gjorde sitt andra mål för säsongen. Marcus Brandáo de Vargas blev match hjälte och fastställde matchens slutresultat 4-1. I andra halvlek lyckades försvaret bli bättre och samt räddade Daniel de Melo Pires Örebro Syrianska flera gånger.

Örebro Syrianska IFVästerås BK 30 4-1(1-0)
Marcus Brandáo de Vargas 1-0 15
Diego Pereira Valviessa 2-1 30
Jean Hugues Blondé 3-1 69
Marcus Brandáo de Vargas 4-1 70