Örebro Syrianska vann mötet med bottenlaget Västerås 30, men det krävdes en rejäl utskällning innan de trepoängen var bärgade genom 4–1 (1–0)
– Det är så typiskt oss att tappa spelet när vi känner oss överlägsna, säger tränare Melke Alan.
Med division 3-kontraket säkrat slappnade Örebro Syrianska av, något som blev tydligt i gårdagens match mot tabelljumbon Västerås. Brassen Marcus Brandáo de Vargas slog in 1–0, sedan slutade hemmalaget spela fotboll.
– Efter målet går vi mest och tittar på, och när vi väl kommer i anfall ska det duttas och trixas så vi inte kommer någon vart, säger tränare Melke Alan som höjde rösten rejält i halvtidspausen.

Kom igång sentEffekten blev något fördröjd. Tjugo minuter in i andra halvlek fick Västerås en man utvisad, strax därefter kom en något oväntad kvittering på hörna.
– Det blev en väckarklocka för oss. Jag gjorde två byten direkt och sedan började vi öka tempot, säger Alan som sedan fick se det Örebro Syrianska han är van vid avsluta matchen.

Marcus tvåmålsskyttMarcus Brandáo de Vargas avslutade målskyttet med 4–1 på en kontring.
– Det gick ju vägen, men det var en jobbig match för rösten, jag fick skrika mycket, skrattar Melke. När tre omgångar  återstår behöver Örebro Syrianska inte blick bakåt, men det är heller ingen idé att titta uppåt. Tättrion har dragit i väg för lång.
– Synd att vi inte har något att spela för, det är svårare att motivera killarna då, men vi får se fram mot kvalet till Svenska Cupen mot Rynninge i stället, säger Melke Alan.

 

 

Loading

Mattias Kurt
september 10, 2007