En av dem yngsta spelaren i laget fick i söndagens drabbning ersätta sin store bror Barsom Cicek efter utvisningen mot IFK Kumla, men lille Cicek gjorde det bra. Därför passade vi på att ta en kort interljuv med Jakob Cicek.

Första tre poängaren, vad tyckte du om matchen?
-Riktig skön seger, en efterlängtad sådan. Vi har jobbat hårt under hela veckan och det märktes på plan att vi var hungriga. Vi hade det lite tungt i slutet av andra halvlek då vi hade en man kort, men annars är vi nöjda.

Fungerade samarbetet i försvaret?
-Ja, det tycker jag. Det fungerade helt okej. Det kändes stabilt bakåt.

Känner du att du spelar på rätt position?
-Så länge jag inte ingår i det offensiva spelet så tycker jag det, Skämt åt sido: Nej men det är upp till Melke vart jag ska spela, Och så länge jag spelar så klagar jag inte. Jag är alltid redo att bära den röd gula tröjan som jag brinner för.

Berätta om målet som lede till segern?
-Enkelt, David Gulec dribblar (som vanligt) och slår ett fint inlägg till Diego som vackert nickar in segermålet, 0-1.

Vem vill du premiera i laget efter segern?
-Allihop, under tidigare matcher så har vi spelat under individuella prestationer, men i söndags så var det laginsatsen som avgjorde matchen.

Vad tycker du om din egen insats?
-Jag är nöjd med min insats. Vi spelade bra hela laget, Som vi tidigare också gjort. Skillnaden i söndagens match var att vi fick in bollen för en gångs skull och därmed kunde vinna matchen.

Drygt en vecka kvar till nästa serie match mot Adolfsbergs IK, vad är det ni måste jobba hårt med nu?
-Inget speciellt, Träna hårt som vanligt. Spelet ser bra ut och det känns att vi är trygga i vårt spel. Under de tidigare matcherna så har vi skapat mycket chanser men den sista och viktiga skärpan vi avslutningarna har saknats. Jag tycker själv att vi gjort tre riktigt bra matcher där vi visat att vi kan mäta oss mot dem bättre lagen i serien.

Loading

Mattias Kurt
maj 15, 2007