På söndag 16:00 smäller det, för då är det dags för Örebro Syrianskas första träningsmatch för året och den första inför premiär säsongen i Div 3.

För motståndet står IFK Eskilstuna och matchen kommer att spelas på Behrn Arena. IFK Eskilstuna spelar även de sin första träningsmatch. IFK Eskilstuna spelar för närvarande i division två, 2006 slutade de på en sjätte plats. För en gångs skull har vintern passerat otroligt snabbt, och det är nu äntligen dags för förberedelserna inför den kommande säsongen. På något sätt så känns det som det var igår vi stod på planen för att fyra uppgången till division tre. Men nu är det slut på det roliga AIF har passerat och nu återstår bara sanningens ögonblick den svåra premiär säsongen i Div 3. Örebro Syrianska har för närvarande värvat till sig nio nya spelare. Man har förstärkt på varje position, för närvarande ser grabbarna taggade ut på träningarna och det är dags för de att känna på lite match. Lördagens match spelas 16:00 på Behrn Arena..

Suryoyo sat på plats
Söndagens första träningsmatch som spelas på Behrn Arena kommer att Sändas tack vare Suryoyo sat som kommer att sända Syrianska första träningsmatch i efterhand.

Loading

Mattias Kurt
februari 15, 2007