De senaste årens dröm om avancemang till division tre har alltid stannat vid just en dröm. Nu har vi äntligen målet inom räckhåll och vi känner oss allt mer säkra på avancemang. Trots att ni säkerligen känner igen David mot Goliat och hur det slutade finns det en tendens av underskattning hos många. Med andra ord hoppas vi som jobbar kring laget på ett taggat, koncentrerat och beslutsamt Syrianska som förhoppningsvis kör över ett IF Eker som inte har något att spela för. i övrigt kommer det vara en fotbollsfest med många åskådare. Var med och heja fram Syrianska på lördag.

IF Eker Örebro
Mellringe känner ni till sen tidigare byte namn till IF Eker Örebro i år där man slog i hopp med bland annat Vivalla som las ner för två årsen. För IF Eker Örebro har det gått strålande i år där man har tio raka vinster på tjugoen matcher och elva förluster. I senaste matchen mot Sköllersta spelade man 3-0.

Örebro Syrianska
Målkalas senast mot FK Bosna där man vann matchen med hela 6-2, där man bland annat luftade ett par spelare i slutet bland annat 17-årige målvakten Tony Dyrén som gjorde debut. För Syrianskas del är bara att ta ännu en vinst på lördag för att klara av denna dröm som alla har väntat på. Annars ser laget strålande ut där träningarna har vart i högt tempo där spelarna är taggade, men denna match missar vår viktiga mitt back Barsom Cicek på grund av avstängning där han fick sitt tredje gula kort där med missar han sista matchen. Simon Tekin är tillbaka efter en lång avstängnings tid där han åtdrog sig rött kort i Tånged matchen.

Loading

Mattias Kurt
september 28, 2006