Efter skön vinst i seriefinal mot AIK senast är det dags för Örebro Syrianska att ta sig an ett annat svårt motstånd som försöker hålla kvar sig i fyran. Det är Glanshammar som Syrianska möter borta i Skölvboslätt. Seriens två bästa lag, som dock i förra omgången möte varandra då Syrianska vände och vann matchen med 2-1.

Seriespelet i div 4 går mot sitt slut. Men fortfarande finns det en hel del placeringar att slåss om, både i tabellens topp och i dess botten. Det finns fortfarande chansen att någon annan tar platsen mot div 3. På lördag kan kanske topp striden vara över eller så kanske den få vara kvar till sista matchen. Adolfsberg möter Tånged som vill håla sig kvar i div 4 och Bosna på sin hemmaplan skall försöka revanschera sig mot Sköllersta, som för närvarande håller tredjeplats bakom AIK. Ska Syrianska hålla emot och vinna mot Glanshammar på lördag eller ska Adolfsberg ta över serieledningen det återstår får se på lördag.

Glanshammar
Det går tung för Glanshammar som för närvarande ligger sist på sjutton poäng. Hemmalaget Sköllersta dominerade matchen totalt mot Glanshammar, när Sköllersta gjorde 2-0 var det redan avgjort för Sköllersta. Glanshammar skapade inte många chanser på hela matchen. För närvarande har Glanshammar tretton förluster på nitton matcher och endast 5 vinster.

Örebro Syrianska
Efter en formstark vecka för Syrianska i serie finalen mot AIK har lag kommit igång. Föra gången man mötte Glanshammar hemma på Heden blev det seger för Syrianska med 3-0. Förra året blev det förlust för Syrianska i Skölvboslätt. Truppen då Zeaid Yasin är avstängd mot Glanshammar efter att han fått sin tredje varning mot AIK. Annars ser truppen taggade ut.

Loading

Mattias Kurt
september 14, 2006