Nu är det matchdags igen och Sköllersta står på tur. Syrianska har fått blodad tand efter segern mot ÖSK Söder och dessutom har de revansch att utkräva efter förlusten mot Sköllersta på hemmaplan.

Vändingen
Efter en chockstart på säsongen har Sköllersta nu hittat rytmen, den pålitlige målskytten Klas Björk har varit en bidragande orsak med sina 11 mål i år. Förra veckan förstärkte dessutom Sköllersta med den hyfsade talangen Fredrik Törnqvist från Karlslund som säkerligen kan höja kvalitén i Sköllerstas offensiv. Sköllersta har tre raka vinster bakom sig och Tånged fick bita i det sura äpplet när man blev överkörda av Sköllersta. Med andra ord finns det inget utrymme för underskattning eftersom det här gängen har bevisat att man kan spela bra fotboll och vinna sina matcher.

Snygg avslutning
Men även Syrianska har varit grymt bra på slutet, efter 2-2 matchen mot Små har Syrianska höjt sig rejält där man vann mot Vretstorp och ÖSK Söder. Laget får tillbaka George Anim till den viktiga matchen, då han tidigare varit borta på grund av avstängning. Simon och Barsom Cicek har varit ruggigt bra i mittlåset tillsammans och har utvecklat en kompakt och säker försvarslinje. I övrigt ser laget helt frisk ut förutom att vi fortfarande väntar på Mike och Jakob som vi hoppas är tillbaka inom kort.

Gulec är tillbaka
Syrianska kan avslöja att David Gulec åter är tillbaka efter 1 års spel i broderföreningen Syrianska Kerburan i Div 2. Vistelsen i division 2 klubben blev inte som han tänkt sig då han endast fick sitta på bänken. David har under de senaste veckorna tränat med Rynninge IK men valde till slut spel i Syrianska. David Gulec är uttagen till imorgon och kommer att spela.

Loading

Mattias Kurt
augusti 28, 2006