Den kanske svåraste matchen på hela säsongen står på schemat när Syrianska ska ta sig an Ösk Söder på Vivalla företagby. Efter en trög start har nämligen Ösk Söder smygit sig sakta uppåt i tabellen, och blir ett utav lagen som krigar för uppflyttning. Syrianskas formkurva pekar även den uppåt. Laget har höjt sig rejält under Melke Alans ledning. Truppen har breddats med några heta nyförvärv bl a Gino och Zeid Yasin som har lyft laget några klasser.  Det ser ljust ut för fortsättningen. På grund av det kraftiga ovädret så flyttas matchen från Heden’s IP till vivalla företags by. Vi på Orebrosyrianska.com kommer ge er en vägbeskrivning till matchen.
Vivalla Företags by

Ösk Söder
Inför förra fredagens mach mot Sköllersta hade Ösk Söder tre matcher utan förlust varav två av dem var segrar och en ovagjord. Ösk Söder förlorade mot ett taggat Sköllersta 0-3. ÖSK Söder hade stora problem och kom inte alls upp i normal standard mot sköllersta.
– Vi fick inte tag i dem och kom inte upp i press. Stundtals var vi totalt utspelade i första halvlek, säger ÖSK Söders tränare Stefan Ärnswed.

Örebro Syrianska
Syrianska har onekligen chansen att skaffa sig en dröm om division tre, en till segern skulle smaka för alla som håller på rödgult. Laget får tillbaka Simon Tekin till den viktiga matchen, då han tidigare varit borta på grund av avstängning. Simon och Barsom Cicek har varit ruggit bra i mittlåset tillsammans och samspelar bra.
Fortfarande lite små skador på Mike Bachir och Jakob Jahkopsson. Men vi hoppas att de återhämtar sig snabbt och kan hjälpa laget in i det sista. Gino är tyvär avstängd till denna match, då han drog på sig sitt 3:e gula kort. 

Seger för Syrianska i vårsäsongen
Matcherna mellan Ösk Söder och Örebro Syrianska slutade i våras med seger för Syrianska med 4-3.

Loading

Mattias Kurt
augusti 24, 2006