Det känns som att något är på gång. Det känns som om det är vår tur i år men man vågar inte säga något fören det är klart.

I september ser man horisonten, och i mars börjar nedräkningen. Det är där vi är nu, och det var länge sedan jag såg fram emot en premiär så mycket som i år. Runt Trängens IP stormar det sällan, när man går på träningarna på torsdagar så kollar man alltid bort mot a plan så är det tomt och man skulle vilja se sitt Syrianska spela i de röd gula tröjorna och det sitter i halsen, det hänger i luften, det till och med luktar fotboll vid trängens ip. På fotbollsplanen är Örebro Syrianska det enda laget som har kunnat utmana på senare år, och det är allt annat än en slump. Det känns som att något är på gång. Det känns som en brytningstid. Det känns som om det är vår tur i år men man vågar inte säga något fören det är klart.

Fotbollsorganisationen
Har Syrianska inte alls någonsin vart mer komplett än nu. Att tänka sig Syrianska bli en så stark organisation i år hade man inte tänk sig bara, på några månader har Syrianska lyft sig otroligt. Man gjorde klart med kansli där man hade i första hand Melke Alan som en fantastisk kanslist, men också som fotbollspelare av stora mått. Bara i några månaders jobb så gjorde Melke resultat direkt i kansliet där han jobbade med ungdomsverksamheten som var saknat i syrianska och man anmälde två lag i åldrarna p11 och p8 och nu är man fullt igång med träningarna där man hittat ledare till detta.

Loading

Mattias Kurt
april 5, 2006