Sollentuna FK och Örebro Syrianska spelade oavgjort 3-3 i en dramatisk match där båda lagen hade sina perioder av dominans. Sollentuna tog ledningen tidigt, men Syrianska vände och såg ut att gå mot seger efter mål av Dino Salcinovic ,Alfred Ajdarević och Konrad Gustafsson. Trots att Syrianska var nära att avgöra i slutet och punktera matchen, lyckades Sollentuna kvittera på stopptid och säkrade en poäng i en match som svängde fram och tillbaka.

Sollentuna FK och Örebro Syrianska bjöd på en målrik och svängig match som slutade 3-3, där dramatiken höll i sig ända till slutminuterna. Sollentuna fick en drömstart och tog ledningen redan efter två minuter, när en välslagen hörna resulterade i 1-0. Hemmalaget såg ut att ha fått matchen precis dit de ville, men Örebro Syrianska arbetade sig snabbt in i matchen.

I den 27:e minuten kom kvitteringen. Dino Salcinovic avslutade säkert efter en briljant assist från Alfred Ajdarević. Efter 1-1-målet tog Syrianska över fullständigt. Ajdarević var återigen i fokus och satte 1-2 med ett vackert avslut, som gav gästerna ledningen. Örebro Syrianska fortsatte att pressa och hade ett utmärkt läge att utöka ledningen till 1-3 strax innan halvtid, men Sollentuna höll emot, och 1-2 stod sig till paus.

Efter en första halvlek där Syrianska dominerade spelet, inledde Sollentuna den andra halvleken med förnyad energi. Redan i den 51:a matchminuten kom kvitteringen från ingenstans. Trots att gästerna kontrollerade stora delar av spelet, lyckades Sollentuna sätta dit 2-2, vilket gav matchen en helt ny karaktär.

Men glädjen blev kortvarig för Sollentuna. Bara några minuter senare återtog Syrianska ledningen när Konrad Gustavsson nickade in 2-3 efter en välplacerad frispark från Ibrahim Habib. Örebro Syrianska fortsatte att skapa farliga chanser och var ytterst nära att stänga matchen med ett 2-4-mål. Edgar Navassardian kom fri med Sollentunas målvakt och rundade honom, men en hemmaspelare lyckades i sista stund blockera det som såg ut att bli ett givet mål. Navassardian hade också kunnat spela bollen snett inåt bakåt till Philip Malky, som stod helt fri, men valde att gå på avslut själv.

När klockan tickade upp mot 90 minuter och Syrianska såg ut att ha segern i sina händer, kom en ny kalldusch för gästerna. Sollentuna tryckte på och fick till slut utdelning. Syrianskas målvakt Amar Dzevlan räddade först ett skott, men på returen stod en Sollentunaspelare på rätt plats och kunde slå in 3-3, till stor besvikelse för gästerna.

Matchen slutade oavgjort, 3-3, och trots att Örebro Syrianska var det bättre laget under stora delar av matchen, visade Sollentuna prov på stark moral och kämpade sig tillbaka för att säkra en poäng.

Sollentuna FK–Örebro Syrianska IF 3–3 (1–2)

Mål: 1–0 (3) Claus Royo, 1–1 (27) Dino Salcinovic, 1–2 (45+1) Alfred Ajdarevic, 2–2 (51) Mattias Mitku, 2–3 (54) Konrad Gustafsson, 3–3 (90) Ekin Bulut.
Varningar, Sollentuna: Noa Engberg. Örebro Syrianska: Swaibou Conta, Mustafa Omran Saleh.
Domare: Tom Ghorbani.
Publik: 50 (Sollentunavallen).
Örebro Syrianskas startelva: Amar Dzevlan – Swaibou Conta, Felix Bindelöv, Oscar Windahl (74) – Alfred Ajdarevic (70), Ibrahim Habib, Dino Salcinovic, Konrad Gustafsson, Miano van den Bos – Edgar Navassardian, Mustafa Omran Saleh.
Avbytare: Karl Serrano Torstensson, Torre Rafael, Emanuel Chabo, Tyson Afshari, Abdikhaliq Mohamud, Mohamed Youla (74), Philip Malky (70).