Örebro Syrianska är överens med 20 åringen Mustafa Saleh. Försvararen ansluter från Uddevalla-klubben Ljungskile SK och har skrivit på ett avtal som sträcker sig över 2025.

— Örebro Syrianska fortsätter att rusta sig inför hösten och minst framtiden. Ett arbete som vi startade innan sommaren genom att identifiera våra behov på lång och kort sikt. Utöver att vi vill vara en klubb som utvecklar unga spelare till elitspelare så vill vi givetvis ta steg mot toppen av Ettan med vårt lag. En del i att lyckas med detta är att fånga upp talangfulla spelaren och ge dom den typ av stöd och vägledning som behövs för att ta nästa steg. Örebro Syrianska är otroligt glada över att vi kan presentera Mustafa Saleh, född -04. Mustafa kommer senast från Ettan-spel med Ljungskile. Mustafa som är fostrad i IFK Norrköping, tog sig vidare till Atalanta och deras U17- och U19-lag. Vi får en extremt talangfull och ambitiös mittback. Han är väldigt stark i duellspelet och besitter en god spelförståelse. Mustafa är fysiskt välutvecklad och har en följsamhet i sitt försvarsspel som sticker ut. Vi kan även se att han har en fin speluppfattning i spelet med boll. Det leder till att han fattar många bra beslut i speluppbyggnad. Mustafa är en spelare som kommer höja konkurrensen i vår backlinje. Det ska bli otroligt spännande att följa Mustafas utvecklingskurva i dom röd/gula färgerna, säger tränarstaben

— Jag ser stora möjligheter för mig att kunna utvecklas och samla erfarenhet i en bra miljö. Jag hade ett samtal med Barsaum och gillade taktiken samt spelidén och allt föll in naturligt för mig bara. Jag är en spelare som är ganska snabb samt bra 1v1 och har även bra spelförståelse och ledaregenskaper, säger Mustafa Saleh.

Loading

Mattias Kurt
augusti 11, 2024