Örebro Syrianska IF Utveckling står inför en avgörande och spännande avslutning i division 4. Med endast en omgång kvar kan laget, genom en seger mot Stene IF, säkra en plats i kvalet till division 3. Den viktiga matchen har flyttats till Mellringe IP och kommer att spelas på lördag, med avspark klockan 16.30. ÖSIF Utveckling ligger 2 poäng bakom Stene IF. Förutsättningarna är tydliga: tre poäng är ett måste för att hålla drömmen om uppflyttning till division 3 vid liv.

Klubben har ett framgångsrikt år bakom sig, där både A-laget och utvecklingslaget har presterat på hög nivå. Örebro Syrianska IF hoppas nu att stödet från supportrarna ska ge ÖSIF Utveckling den sista knuffen som behövs för att ta sig vidare till kvalet.

– Det har varit en lång och tuff säsong, men spelarna är motiverade och redo för den här utmaningen. Vi vet vad som står på spel och hoppas kunna avsluta på bästa möjliga sätt, säger lagets tränare Alen Rastoder.

Klubben uppmanar sina supportrar, såväl som alla fotbollsintresserade i Örebro, att stanna kvar efter A-lagets viktiga match mot Täby FK för att ge sitt stöd till utvecklingslaget i deras jakt på en andraplats och kvalspel.

Stämningen förväntas vara på topp, och med en supportrarna bakom sig hoppas laget på att kunna avsluta säsongen på ett högtidligt och framgångsrikt sätt. För Örebro Syrianska IF står mycket på spel – en plats i kvalet till division 3 är inom räckhåll, men det kräver att alla bitar faller på plats i lördagens match.

Loading

Örebro Syrianska IF
oktober 2, 2024