För första gången på över 30 år möts distriktets två bästa fotbollslag på herrsidan – seriemässigt – i en DM-final. Den 9:e oktober kl. 19.00 spelas årets distriktsmästerskapsfinal (DM) på Behrn Arena, där Örebro Syrianska och ÖSK Fotboll möts i en spännande drabbning. DM är en prestigefylld turnering för länets fotbollslag, där de bästa lagen tävlar om att bli distriktsmästare. Finalen blir en kraftmätning mellan två av Örebros största klubbar, som båda har tagit sig igenom tufft motstånd för att nå denna avgörande match.

ÖSK Fotboll, som har en lång tradition av framgång i DM och är en etablerad klubb inom svensk fotboll, har vunnit turneringen flera gånger tidigare.

Örebro Syrianska, å andra sidan, har på senare år vuxit fram som en stark utmanare i Örebros fotbollsvärld. Laget har visat imponerande form under DM och siktar på att ta hem sin andra DM-titel i klubbens historia. Oavsett vilket lag som tar hem titeln, kommer detta att bli en oförglömlig kväll för fotbollsälskare i Örebro.

Loading

Mattias Kurt
oktober 1, 2024