Örebro Syrianska har skrivit ett avtal med den 21-årige Miano van den Bos som gäller till och med 2025. Miano kommer till Syrianska på fri transfer och spelade senast i Spanien.

— Det jobbades hårt ända fram till att fönstret stängdes under måndagen. Vi lyckades i sista stund komma överens med och signa Miano van den Bos född 2003. En mittback född i Nederländerna och som har representerat Tanzania och deras landslag vid ett tillfälle. En mittback som gärna spelar centralt eller till höger i en trebackslinje. Han spelade senaste säsongen i Spanien och Villena CF. Vår övertygelse är att Miano kommer vara en spelare som kan kliva in i och bidra med en trygghet i spelet med boll samtidigt som vi får en fysiskt stark och rörlig mittback. Det finns hög potential i Miano som spelare och han har ambitioner att spela på högsta nivå. Vi tror att han kommer kunna utvecklas på ett bra vis i vår miljö. Vi låter hälsa Miano van den Bos varmt välkommen till Örebro Syrianska, säger tränarstaben

— Mina styrkor ligger främst att jag är stark i dueller samt skicklig med bollen. Jag valde Syrianska för att som ung spelare få möjligheten att utvecklas och spela fotboll på seniornivå. Jag är tacksam för att Syrianska ger mig den här möjligheten att växa och nå min fulla potential, säger Miano. 

Loading

Mattias Kurt
augusti 29, 2024