Det är nu officiellt att Syrianska och Edgar Navassardian har nått en överenskommelse om att han kommer ansluta till klubben. Edgar är en 19-årig anfallare som tidigare har varit en del av Malmö FF och även representerat Olympic BK. Avtalet mellan klubben och spelaren sträcker sig till och med år 2025. Det kommer bli spännande att se hur Edgar kommer att utvecklas i Syrianska och vi ser framemot det. 

– Som vi nämnt i tidigare presentationer så har vi sökt efter två anfallare den senaste tiden för att komplettera våran trupp på just den positionen. Vi kan idag presentera den mycket talangfulle Edgar Navassardian som är fostrad i Malmö FF`s akademi. Edgar är en 19 årig genombrottsstark forward som har sina absolut styrkor i sitt djupledsspel. Han har även en förmåga att nosa sig framtill målchanser på ett bra vis. En spelare som har en jättehög potential när saker och ting sitter som det ska. Edgar gjorde ett väldigt gott intryck under sitt provspel där han passade på att göra två mål i 2-1 vinsten mot IF Karlstad fotboll. När man ser honom agera i matchen mot Karlstad så är det tydligt att det är en välskolad spelare som vet vad han kan. Vi är övertygade om att Edgar kommer utvecklas på ett jättefint vis hos oss i Örebro Syrianska. Med 2,5 träningsveckor kvar till serien så kan vi konstatera att vi är klara när det gäller våran anfallsbesättning. Ledarstaben är mycket nöjda med vår offensiva sammansättning i truppen som det ser ut just nu, säger Tränarstaben 

– Jag känner att det är en klubb som har samma ambitioner och målsättningar som mig och har en vinnarskalle precis som jag. Det är alltid hård inställning på varje träning och match som ska få oss att njuta i slutet av skedet. Sist men inte minst jag är här för att göra mycket poäng och höja laget. Forza Suryoyo, säger Edgar Navassardian

Loading

Mattias Kurt
mars 13, 2024