Örebro Syrianska, som tog emot Motala AIF på Mellringe IP, tog tillvara på sina chanser och som inte släppte till någonting bakåt i dagens träningsmatch. Den kombinationen genererade en seger med hela 4-0 i försäsongsdrabbningen mot Motala. Nyförvärvet Moshtaq Ahmadi inledde målskyttet, därefter gjorde Philip Malky, Henry Hertzman och Emanuel Chabo varsitt mål. En finfin eftermiddag på Mellringe IP med andra ord.

Första halvlek var ganska jämn mellan lagen men Syrianska skapade de hetaste chanserna. Dino skadade sig tyvärr och ersattes av Syrianskas egenfostrade Philip Malky. Med halvlekens sista spark kunde vi ta ledningen via nyförvärvet Moshtaq Ahmadi som tryckte dit bollen via en hörna, som målvakten inte hade någon chans. 

I andra halvlek gjorde Syrianska flera byten och man höjde upp tempot rejält. Vi skapade många chanser. Till slut kunde Philip Malky utöka till 2-0 och Henry Hertzman strax därefter satte ditt 3-0. Även  Emanuel Chabo fick till slut göra sitt första mål för Syrianska, efter framspelning av Philip Malky. 

En match som Syrianska i stort dominerade från början till slutet. Nu laddar vi för en ny vecka och tar emot Åtvidaberg på Mellringe IP kommande lördag kl 13.00.

Örebro Syrianska IF – Motala AIF FK 4-0 (1-0)
9 Mars, 14.00 – Träningsmatch
Mellringe IP
Live: ettanplay.se

Loading

Mattias Kurt
mars 9, 2024