Syrianska förlorade genrepet mot Jönköping södra inför seriestarten om en vecka. Det blev 2–1, efter 1-1 i halvtid.

I genrepet mellan Jönköping södra och Örebro Syrianska bjöds publiken på en spännande match där hemmalaget tog ledningen efter 24 minuter. Trots detta tidiga mål gav Örebro Syrianska inte upp och lyckades kvittera genom en straff som sattes snyggt av Emanuel Chabo i den 33:e minuten, vilket också blev resultatet vid halvtid.

Den andra halvleken såg ut på samma sätt som den första, med Jönköping i kontroll över bollinnehavet medan Syrianska fick jaga bollen. Syrianska visade upp ett förbättrat försvarsspel i den andra halvleken, men det var ändå Jönköping Södra som lyckades ta ledningen i den 53:e minuten och ledningen stod sig till slutsignalen.

Trots förlusten behöver inte Örebro Syrianska vara missnöjda med sin insats då man genomförde en godkänd match som kan vara till nytta inför den kommande premiären mot FC Stockholm. Med positiva prestationer att bygga vidare på, ser det ljust ut inför framtida utmaningar för Örebro Syrianska.

Jönköping Södra IF – Örebro Syrianska IF 2-1 (1-1)
23 Mars, 13.30 – Träningsmatch
Jordbrovallen
Live: sodraplay.se

Loading

Mattias Kurt
mars 23, 2024