På tisdag eftermiddag spelade Örebro Syrianska mot Västerås SK på Mellringe IP i den andra omgången av svenska cupen. Tyvärr slutade matchen i en förlust för Örebro Syrianska med 0-3.

Båda lagen började starkt, och Syrianska visade både försvars- och anfallsspel. Trots några chanser hade de svårt att få till skott på mål. Västerås gjorde två snabba mål ungefär en kvart in i matchen. Syrianska fortsatte ändå att spela bra och skapade och hindrade chanser.

I andra halvlek visade Syrianska samma energi. Västerås utökade ledningen till 0-3 tidigt i halvleken. Trots detta försvarade Syrianska sig väl, och precis som i första halvlek skapade de chanser men kunde inte få bollen i nätet.

Sammanfattningsvis gjorde Syrianska en stark insats mot superettan-laget. Inför det kommande hemmamötet mot Karlstad på lördag ser det lovande ut.

Örebro Syrianska IF – Västerås SK 0-3 (0-2)
22 Augusti, 19.00 – SV Cupen
Mellringe IP

Loading

Gabriel Ibrahim
augusti 23, 2023