Örebro Syrianska IF återupptar sina träningar igen den 13e juli och vi kan komma att få se ett par nya ansikten.

 – Det är några detaljer i vårat spel som saknats under våren som behöver bli bättre till hösten. Det handlar framförallt om vårat anfallsspel och aktionerna in mot sista tredjedelen som behöver bli betydligt bättre för att vi ska klättra i tabellen..

Det kommer sannolikt dyka upp ett några nya ansikten under första träningsveckorna. Vi kommer kika på en vänster wingback som är fostrad i VSK. En spelare som vi tror kan höja konkurrensen i den positionen. Vi kommer även titta på en forward som vi tror mycket på. Han har tidigare spelat i Serie D i Italien. Han kommer vara aktuell för spel i våra träningsmatcher. Vi kommer titta på en ”gammal” bekant som tillhör ÖSK P19 just nu. Den eventuella övergången gäller i så fall sannolikt lite längre fram inför säsongen 2024. 

Det kan under första två veckorna eventuellt dyka upp ytterligare någon spelare men det är lite för tidigt att säga mer än så just nu. Ni som ansluter till våra träningar kommer få se.

I förberedelserna inför höstsäsongen ingår i programmet två träningsmatcher, mot ÖSK den 18:e juli kl.18:00 på Mellringe IP och BK Forward den 22:a juli kl.13:00 på Trängens IP”.

I och med träningar och matcher går truppen in i en alltmer intensiv träningsperiod för att vara redo inför höstsäsongen. Med en förnyad glöd ser vi därför fram emot en spännande höstsäsong som startar med en bortamatch mot United IK Nordic den 29e juli på Södertälje Fotbollsarena 16.00.

Så startar ÖSIF

Torsdag 13 Juli
Träning 17.00 Mellringe IP

Fredag 14 juli
Träning 17.00 Mellringe IP


Måndag 17 juli
Träning 17.00 Mellringe IP

Tisdag 18 juli
Örebro Syrianska IF – ÖSK kl.18:00 Mellringe IP (Träningsmatch)

Torsdag 20 juli
Träning 17.00 Mellringe IP

Fredag 21 juli
Träning 17.00 Mellringe IP

Lördag 22 juli
BK Forward – Örebro Syrianska IF 13.00 Trängens IP (Träningsmatch)

Loading

Mattias Kurt
juli 12, 2023