Tack till NA för att de fångar det vi vill få sagt angående Mellringe IP

Som svar på Örebro kommun och Enhetschef på Kultur- och fritidsnämndens replik vill vi säga detta:

Angående matchemblemet som de plockade ned efter ”ett antal tillsägelser”, så är vår fråga nu och vår fråga när vi och Örebro Syrianska ungdom satt på möte med kommunen;
Varför har inte andra klubbar i Örebro kommun fått en eller flera tillsägelser?!
Varför har inte Örebro kommun tvingat ut sina vaktmästare för att klippa ned deras emblem?!
Och det fick vi inget svar på då och inget svar på nu i NA heller.

Konstgräsanläggningarna är öppna för alla säger Örebro kommun och emblem ska inte hänga permanent, så varför får Sturehov ha sin logga på Sörbyvallen, ÖSK, KIF Örebro och Black Knights på Behrn arena, Lillån på Lillåns IP och Rynninge på Pettersberg IP? Alla dessa är rena konstgräsplaner.
Har de fått en eller flera tillsägelser?
Har vaktmästarna åkt dit och klippt ner deras loggor?
Eller kan det ursäktas med att det finns enstaka gräsplaner i närheten? Mellringe IP har samma princip då med gräsplaner bredvid och i närheten.
Det är så nedlåtande mot oss som förening med det svaret från Örebro kommun. Vi värderas inte och det är så synd att vår kommun inte stöttar oss i de insatser vi gör med vår fotboll och vår föreningsanda.

Angående matchklockan så är det något vi behöver ha på vår matcher. Det är ett krav från Ettanfotboll. Att vaktmästarna inte ens vet om problemet efter 2 månader och att de nu säger i medier att det var en komponentbrist gör att vi ser det som en efterhandskonstruktion. Det finns så många sätt att lösa ett sånt problem på, det ska inte behöva ta 4 månader och extremt mycket tjat från Örebro Syrianska för att något ska hända.

Föreningar som kommer till Örebro och till Mellringe IP får en så dålig bild av nivån på det hela. Örebro Syrianska jobbar med väldigt små medel för att bygga ihop ett fotbollslag och en förening som levererar på planen och stöttar samhället. Det minsta vi kan kräva av Örebro kommun är att vi får samma stöd som övriga föreningar i Örebro kommun!

Hälsningar
Örebro Syrianska IF

Loading

Mattias Kurt
april 1, 2023