Örebro Syrianska noterade sin andra raka förlust på hemmaplan då man under lördagen föll mot Hammarby TFF med 0–1 (0–0).

Örebro Syrianska kom till spel utan tre skadade spelare – Daniel Josefsson, Felix Bindelöv och Mamadu Djau. Första halvleken var spelmässigt jämn. Örebro Syrianska hade några bra framstötar. Men det var Hammarby TFF som skapade flest målchanser och var det klart bättre laget. Tidigt i första halvlek gick även Örebro Syrianskas centrala mittfältare Dino Salcinovic sönder och fick byta. Det återstår att se hur allvarlig skada det rör sig om. Trots massvis press av Hammarby så blev det en mållösa första halvlek.

Inhoppande Martin Alp och Tanda hade varsitt avslut i stolpen under andra halvlek. Närmast var Tanda som prickade ramen från bara någon meters avstånd. I den 70:e minuten kunde Hammarby efter ett snyggt anfallsspel, ta ledningen 0-1. Tung andra halvlek för Örebro Syrianska som nu tvingades driva upp tempot i jakt på en kvittering. Fler chanser orkade Örebro Syrianska inte vaska fram. Hammarby vann matchen med 0-1.

Örebro Syrianska IF – Hammarby TFF 0-1 (0-0)
15 april, 13.00 – Ettan Norra
NA.se / Ettanplay.se
Mellringe IP

Loading

Mattias Kurt
april 16, 2023