Vi kan stolt presentera Café Java som ny samarbetspartner till Örebro Syrianska IF för säsongen 2023.

På Java älskar dem att fika. Här kan du få flera olika sorters kaffe, allt ifrån vanligt kaffe till goda kaffedrinkar gjorda på bönor från Italien. Java serverar en frukostbuffé alla dagar mellan klockan 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-11:00 under helgen. Dessutom erbjuder dem en meny utav hemlagade varma rätter och såklart vår välfyllda salladsbar.

Hos Café Java kan du antingen avnjuta en ren espresso eller låta vår barista tillreda en av våra många kaffedrinkar. Java tillreder din latte efter dina önskemål och smaker. Du kan välja mellan ett flertal olika smakförstärkare samt mjölk, soyamjölk eller laktosfri mjölk. 

Javas färska bröd och deras smarriga bakverk bakas dagligen av deras bagare och konstnärliga konditorer. 

Här kan du njuta av vår omtalade toscakaka med mera.

Java erbjuder catering till bra pris för både större & mindre event! Ni bestämmer vad som passar er tillställning bäst, vi levererar till er lokal. 

Cafe Java

Kungsgatan 9

70211 örebro

019-678 32 32

www.cafejava.se

kontakt@cafejava.se

Loading

Mattias Kurt
mars 29, 2023