Götmars & Allmänna Begravningsbyrån fortsätter som samarbetspartner även 2023 vilket Örebro Syrianska både känner en stor glädje och stolthet över. Allmänna Begravningsbyrån tillhör Götmars och att Lars-Erik under lång tid har hjälpt till med begravningar i Mariakyrkan.

Götmars

Götmars är ett familjeföretag som erbjuder tjänster i livets viktigaste skeenden. Det kan vara ett husköp, ett giftermål eller när en anhörig lämnat oss. Vi är en partner för hela livet som ställer upp för dig i alla lägen.

Genom ett förtroendefullt samarbete skapar vi trygghet och upplevelser du bär med dig. Med juridisk service, boutredningar och rådgivning runt begravningar är vi din partner för hela livet. Man har Jour dygnet runt och jobbar i hela länet.

www.gotmars.se
Tel: 019-14 00 15
Borgmästargatan 9, 702 25 Örebro

Allmänna Begravningsbyrån

Erbjuder både det dem kallar deras enklaste begravningar och traditionell rådgivning.
Med traditionell rådgivning, som är vanligast, hjälper våra kunniga begravningsrådgivare till att skapa en personlig begravning.

På Allmänna Begravningsbyrån är det inte priset på begravningen som avgör hur fin eller minnesvärd högtiden blir.

www.allmannabegravningsbyran.se
Järnvägsgatan 11B, 703 62 Örebro
01918 62 50

Loading

Mattias Kurt
februari 22, 2023