Örebro Syrianska är överens med 22-årige mittfältaren Daniel Josefsson i ett avtal som gäller över säsongen 2024. Daniel ansluter omgående till Syrianska:s pågående försäsong.

– Det är ingen hemlighet att årets Örebro Syrianska jobbar för att ta nästa steg i att utveckla spelet med boll. Vårt försvarsspel håller en mycket hög nivå när alla spelare gör sin roll fullvärdigt. I spelet med boll behöver vi bli bättre på att bryta linjer i spelet, att ta oss in i spelyta 2 oftare och får våra 10:or rättvända mot motståndarens backlinje. För att klara detta så behöver vi centrala mittfältare med god spelförståelse och bra beslutsfattning som är skickliga i sitt passningsspel, samtidigt som de kan spela vårt intensiva försvarsspel. Vi är jätteglada att vi kan presentera Daniel Josefsson, tidigare Stockholm Internazionale. Daniel har egenskaperna vi efterfrågar. Utöver sina starka fotbollsegenskaper så hamnar han helt rätt i övrigt i sin profil. Han är målinriktad, ambitiös, ung och vill utvecklas. Konkurrensen styvnar i truppen vilket kommer göra att våra träningar blir bättre och bättre. Via bra träningar kommer vi göra bra prestationer vid matchtillfällen också säger tränarstaben

– Örebro Syrianska är ett lag med väldigt fin fotboll. Jag var imponerat redan förra året när vi möttes. Jag tror att jag kan utvecklas här och bidra med stor nytta till laget. Syrianska var det självklara valet för mig sekunden intresset dök upp, säger Daniel.

Varmt välkommen Daniel Josefsson

Loading

Mattias Kurt
februari 8, 2023