Äntligen är det dags, för säsongen 2023 att dra igång. Torsdag den 5 januari sparkar vi igång träningen på Mellringe IP. Örebro Syrianska lämnar sin bästa säsong genom tiderna bakom sig och siktar på att nå ytterligare en nivå under 2023.

Örebro Syrianska IFs spelare har varit lediga några veckor under december månad. Återstarten sker med fyra pass i veckan och nu på torsdag kl 17:00 tränar A-truppen. 

– Det är många spännande saker som är på gång och några saker som redan har skett. På avdelningen som redan har skett så är vi glada med hur vi inlett arbetet med rekryteringen inför året. Spelare som Josef Ibrahim, Daniel Mushito, Anton Ingves och Oscar Windahl är fyra starka nyförvärv, som vi är säkra på kommer utvecklas och bidra på ett jättefint vis i vår miljö. Vi jobbar vidare med ytterligare några intressant namn som vi hoppas kunna presentera om inte allt för lång tid. Det är även viktigt att vi kan behålla stommen från föregående år för att ha en bra plattform att utgå ifrån. 

För att vi ska ge vår spelartrupp bästa möjliga förutsättningar så behöver organisationen runt laget förbättras hela tiden. Vi ser även att ledarteamet behöver kompetenshöjas. Där ser vi fram emot att presentera ledarteamet som en helhet under januari månad. Ledarteamet jobbar för fullt med att förfina och kvalitetshöja arbetet vid träning och match. Det är viktigt att vi hela tiden analyserar vårt arbete och putsar vidare på detaljer i vår vardag. Det är i vardagen arbetet görs som vi så gärna vill visa upp för våra supporters på Mellringe IP eller andra arenor runt om i Ettan Norra, säger tränarstaben 

Örebro Syrianska IF kommer dessutom ställa upp med ett lag i AIF-cupen den 14 januari, inomhusturneringen som har blivit synonymt med Örebro Syrianska och stämningen som våra supportrar skapar på Idrottshuset. 

Nu är det slut på vilan och vi ser fram emot uppladdningen inför seriestarten 2023.

Loading

Mattias Kurt
januari 4, 2023