Örebro Syrianska kan meddela att vi förlänger med Dino Salcinovic. Dino kom från Örebro SK U19 till Syrianska inför säsongen 2021 och har sedan dess utvecklats riktigt bra och blivit en fantastisk Syrianska-spelare. Dino är en spelare vi tror på och passar väldigt fint in i vårt Syrianska. 

Vi har ställt några frågor till Dino. 

Beskriv dina styrkor?

Bra spelfördelare med fin teknik. Min främsta styrka är mina passningar samt skott.

Varför Örebro Syrianska?

Jag valde inte bara Syrianska för att vi presterar bra i Ettan och har blivit ett topplag, utan jag känner att det är rätt miljö för mig. Jag kommer bra överens med hela ledarstaben och att jag har deras fulla förtroende. Det är en familjär känsla i laget som man inte ska ta för givet. Jag valde att förlänga för att jag tycker att det är rätt steg i min karriär. Vi är ett topplag i Ettan och har höga mål inför nästa säsong. Jag vill vara en del i att nå de målen. 

Mitt bästa minne från Syrianska är matchen mot Djurgården i år i Svenska cupen. Den glöden jag såg i spelarna och ledarnas ögon var speciell. Jag ser fram emot att skapa nya bra minnen i Syrianska. 

Spelarfakta

Position: Mittfältare 

Ålder: 20 år

Tidigare klubbar: ÖSK Ungdom

Loading

Örebro Syrianska IF
november 14, 2022