Till vår sista hemmamatch för säsongen mot Umeå FC var vår huvudsponsor SKG matchsponsor. Vi bjöd över SKG samt Syrianska Lidköpings styrelse till Örebro för att träffas och lära känna varandra. 

SKG är en av våra huvudsponsorer, med kontor i bland annat Lidköping. Innan hette dem Skara Gross och har varit sponsorer tidigare. Det är en storköksgrossist med ett brett sortiment tillsammans med konkurrenskraftiga priser. 

Syrianska Lidköping är en ung förening som tagit snabba kliv i seriesystemet. Dem har funnits i 3 år och har varje år tagit kliv uppåt. I år vann dem division 5 och kommer spela fotboll i division 4 nästa år. Vi vill önska Syrianska Lidköping ett stort grattis till avancemanget! 

Vi träffades innan match för att dela erfarenheter. Örebro Syrianska har en 45-åring historia där den första delen utspelade sig i dem lägre divisionerna, det är en historia och erfarenhet vi kan dela med oss av och förhoppningsvis hjälpa Syrianska Lidköping i deras utveckling. 

Det var en trevlig och givande träff och vi hoppas på fler tillfällen där vi kan träffas, stärka våra band och hjälpa varandra framåt. 

Tihe Suryoye! ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
november 14, 2022