Syrianskas Filip Drinic uttagen till Ettanfotbolls Morgondagens Stjärnor.

Vår mittback Filip Drinic är uttagen till Ettanfotbolls Morgondagens Stjärnor 2022. Det är en match där de främsta talangerna födda 2002 eller senare tas ut från Ettan Norra och Södra. Dessa två talanglag ställs mot varandra i en allstar-match 26 november. I två år har matchen inte spelats till följd av pandemin, men nu går den av stapeln igen och då har vi direkt med en spelare från vår trupp.

Filip kom till Örebro Syrianska inför den här säsongen och har gjort ett fantastisk arbete i backlinjen. Han har visat en stor mognad i sitt försvarsspel trots den unga åldern, i kombination med ett mod som utkristallisteratats i några helt fantastiska brytningar. Filip har varit given i startelvan och spelat i 24 av 25 matcher i Ettan norra.

Filip är väl värd den här utmärkelsen och vi är helt övertygade om att han kommer göra en fantastisk match i Morgondagens stjärnor.

Lycka till! 

Loading

Örebro Syrianska IF
oktober 8, 2022