Missa inte årets hetaste match i Örebro, när Örebro Syrianska IF välkomnar Djurgården IF till Behrn Arena 1 september kl 19:00 för en avgörande match i Svenska Cupen!

Syrianska är de facto Örebros hetaste lag just nu. Vi ligger på fjärde plats i Ettan norra med 6 poäng upp till kvalplatsen till Superettan. De senaste 8 matcherna har Syrianska 6 vinster, 1 kryss och 1 förlust. Vi möter Djurgården som de flesta kan vara överens om är Sveriges hetaste lag just nu och med en historik som få lag i det här landet kan matcha. Djurgården har 11 vinster på dem senaste 12 matcherna i alla sammanhang. 

Det här är troligtvis den enda matchen i år där ett allsvenskt lag, och inte vilket allsvenskt lag som helst, kommer på besök till Örebro. Djurgården kommer på besök och vi ska visa Stockholm vad Örebro stad och Syrianska kan skapa tillsammans! 

Ni vill inte missa den här matchen! Köp era biljetter och fylla upp Behrn Arena! 

Vi ses torsdag 1 september! 

Tihe Suryoye!❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
augusti 21, 2022