Vi kan med glädje meddela att Adnan Catic kommer representera Örebro Syrianska även under 2022. Adnan besitter en riktigt hög nivå i sitt försvarsspel, med ett fantastiskt duellspel och en passningsfot som kan slå ut lagdelar. Vi ledare är övertygade om att Adnan kommer ta nästa steg under dem närmaste 1-2 åren. Vi vill gärna vara med och bevittna på nära håll när den gängliga 22-åringen antar utmaningen och gör det som krävs för att nå hela vägen till eliten.

Vi ställde några frågor till Adnan.

Vilka klubbar utöver BK Forward och Örebro Syrianska har du spelat för?

AFC Eskilstuna, Östersund FK samt en låneperiod i Ljungskile SK

Du har redan provat spel i Allsvenskan. Hur många matcher har du gjort på den nivån?

Jag gjorde fem matcher från start AIK, Malmö FF, Djurgården, Elfsborg och IFK Norrköping.

Vilken är den bästa spelaren du har spelat mot?

Svårt att peka på en särskild spelare men jag skulle vilja lyfta fram Lillian Meslier i Leeds, Todido i Barcelona, Marcus Rosenberg i Malmö FF, Sebastian Larsson i AIK samt Maxence Caqueret från Lyon. Riktigt duktiga spelare som jag haft förmånen att möta.

Vad var det som gjorde att du till sist bestämde dig för Örebro Syrianska?

Att jag har en så bra relation med Kenneth och Barre och jag tror att vi tillsammans kan vinna mot alla lag i serien.

Dina tankar inför året?

Ska bli ett spännande år med massor av nollor bakåt, det kan jag lova. Allt blir spännande nu under mitt andra år i klubben. Det känns som att jag behöver kliva fram och ta mer ansvar och hjälpa till. Vi ska hämta tillbaka den kämpaglöd vi spelare och ledare hade för varandra under förra våren. Det kommer vara ett måste och då kommer vi vara ett lag som kan vinna matcher vecka ut och vecka in. Jag är riktigt taggad och ser framemot året som kommer.

Örebro Syrianska är stolta och glada att Adnan väljer att förlänga med oss och att vi kan behålla viktiga pusselbitar i vårt lagbygge. Familjen Örebro Syrianska kommer innehålla ytterligare en profil under 2022.

Tihe Suryoye!!

Loading

Örebro Syrianska IF
mars 24, 2022