I den 20:e omgången av Ettan gästade Vasalund under lördagen Örnsro IP. En ganska jämn första halvlek, där Vasalund kunde ta ledningen via ex Syrianskaspelaren Fabio De Sousa Silva innan halvtid. Vasalund vann matchen med 2-1.

Serieledarna kom till matchen som solklar favorit, men fick Charbel Georges utvisad efter en ful stämpling på Marcus Karlsson redan i 35:e minuten, vid ställningen 0–0. Men trots en man mer i 55 minuter och en kavalkad av målchanser hamnade Örebro Syrianska i 2–0-underläge innan inhoppande Linus Lamu reducerade i 83:e. Närmare kom inte hemmalaget som därmed åkte på femte förlusten på senaste sex matcher och som bara vunnit en av de åtta senaste matcherna.

▪️ MATCHDAG
⚽️ Örebro Syrianska IF ? Vasalund IF 1-2
▪️Linus Lamu 
? 26 September, 13:00– ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 26, 2020