Örebro Syrianska fortsätter förberedelserna inför en oviss säsongsstart. Division två laget Fanna BK kommer på besök till Örebro och Mellringe IP, Konstgräs på lördag med matchstart 15.30. Matchen spelas utan publik för att respektera det nya regeringsbeslut som förbjuder sammankomster med över 50 personer från och med söndag.

Örebro Syrianska kommer senast från avancemang  i kvalet till Svenska cupen trots oavgjort mot IFK Kumla. 

Infektionen har spridit sig och skapat så pass stora problem i både världen och Sverige att Division 1 säsongen är upp skjuten till 21 maj. För Örebro Syrianska del gäller det att blicka framåt och jobba vidare. Då Fanna BK kommer på besök till Örebro för egentligen som skulle vart genrepet inför den historiska säsongen. 

Fanna BK består idag av 21 lag i olika serier varav ett Herr A-lag, ett Herr U-lag och ett Damlag samt ett Junior Herr- och ett Damlag, samt 16 lag tillhörande ungdomssektionen. 2020 blir första året Fanna BK spelar divison två spel. På nyförvärvssidan återfinns bland andra ex-allsvenska Sebastian Rajalakso. 

Nykomlingen i division 2 Fanna BK har haft en försäsong med blandade resultat. Senast blev det förlust med 3-2 mot Sollentuna FK.

Regerigen har tillsammans med Folkhälsomyndigheten beslutat att förbjuda sammankomster med över 50 personer från och med söndag. Vi som klubb vill ta vårt ansvar under rådande pandemi och väljer därför att tillämpa beslutet redan inför denna match. Detta betyder därför att matchen kommer att spelas utan publik.  

Loading

Mattias Kurt
mars 27, 2020